DESPRE NOI

CERAMEX SRL este o societate comerciala inființată în anul 1999, cu o bogată experiență în domeniul vânzării echipamentelor si pieselor de schimb pentru construcții (vânzări și service), firma CERAMEX SRL a reușit în cei 20 de ani de activitate să diversifice în mod continuu gama de produse comcercializate și să ofere partenerilor săi servicii de vânzare și postvânzare la cei mai înalți parametrii de pe piață.

 

Profesionalismul cu care echipa de vânzări și service a fost tot timpul alături de colaboratori, s-a manifestat în relații de lungă durată cu firme de referință de pe piața. In portofoliul CERAMEX intra societati din diferite sectoare de activitate precum, constructii drumuri si poduri, constructii cai ferate, exploatari agricole, operare aeroportuara.

 

Activitatea societatii este concentrata pe trei segmente principale:

  • comercializarea echipamentelor pentru constructii marca: Atlas Copco, Carraro, Donaldson, Grindex, Honda, Hycon, Pramac, Weber, Tyrolit.
  • suport tehnic specializat pentru reparatii si intretinere motoare DEUTZ, PERKINS, HONDA SI KOHLER/LOMBARDINI
  • comercializarea de piese de schimb, consumabile si piese de uzura pentru alte marci de utilaje: ATLAS COPCO, KOMATSU, INGERSOLL, LIEBHERR, KUBOTA, SCHAEFF, TAKEUCHI, CASE, TEREX, CUMMINS, ZETTELMEYER, O&K, HAMM