Reparatii motoare Deutz

Din anul 2010, CERAMEX este cetru regional de asistenta tehnica pentu motoarele DEUTZ, furnizor de piese si consumabile originale DEUTZ. Aceste argumente conduc la siguranta in exploatare. Urmarirea intervalului de revizii si reparatii efectuate la cel mai inalt nivel tehnic vor asigura fiabilitatea echipamentului tau.

Motoare pentru echipamente de constructii

Motoare pentru tractoare si echipamente agricole

Motoare pentru grupuri electrogene si motopompe

Este foarte important ca atunci cand este necesara o reparatie a unui motor DEUTZ sa se utilizeze piese de schimb originale DEUTZ, reparatia motorului sa fie realizata pe baza informatii tehnice emise de catre producatorul motorului DEUTZ, garantia sa acopere piesele utilizate si manopera aferenta reparatie de motor, pretul sa fie cel corect.

 

Reparatiile pentru motoare DEUTZ efectuate de CERAMEX va asigura certitudinea folosirii procedurilor de reparatie autorizate de catre Deutz. Utilizand exclusiv piese originale DEUTZ, scule si dispozitive specifice si dIagnoza computerizata, timpul de realizare si calitatea lucrarilor sunt de cea mai buna calitate.

 

Datorita experientei deosebite in domeniul reviziilor/ reparatiilor generale ale motoarelor DEUTZ, asiguram solutii tehnice pentru reparatii ce corespund celor mai inalte standarde in domeniu.

 

Puteti beneficia de reparatii motoare si diagnoza computerizata Deutz in locatiile precum:

  • Arad;
  • Bihor;
  • Hunedoara;
  • Timis;
  • Caras Severin;
  • Mehedinti.